Vragen?      0223 610660
Home/ Zoeken/ Waldhorn Hotel

Over het arrangement.

7 daagse bridgereis Algau-Bodensee onder leiding van Helga en Wil!
Prijs vanaf EUR 725,- per persoon (inclusief vroegboekkorting)
Verblijf op basis van H.P. Ontbijtbuffet en Diner.
Beoordeling 8.7 Booking.com


Grazende koeien op groene weides, bergen,barokke kerktorens en prachtige kastelen. U bevindt zich in Algau, een bergachtig en waterrijk landschap. Natuur en cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een Alpentocht en Schloss Neuschwanstein vormt een cultureel hoogtepunt. Maar ook Lindau in de Bodensee, het prachtige plaatsje Wangen en een bezoek aan een van de meest indrukwekkende kloven in midden Europa ( Breitbachklamm ) zal bij onze bridgeliefhebbers een onuitwisbare indruk maken.

Nabij bos
WIFI
Sauna
Zwembad
Douche

Kamers.

Hotel Waldhorn wordt door een familie gerund en alle lichte kamers beschikken over een eigen badkamer en gratis WiFi.

Faciliteiten en extra’s.

Dit 3-sterren hotel in de stad Kempten in Allgau, heeft een moderne spa, rustige kamers en een restaurant waar de traditionele Beierse keuken geserveerd wordt.

Het spagedeelte van het Waldhorn beschikt over verschillende sauna's, een Kneipp zwembad, en een solarium.
's Ochtends wordt een royaal ontbijtbuffet geserveerd. Het restaurant van het Waldhorn heeft een landelijke stijl en biedt een variatie aan regionale gerechten en lekkernijen uit de familie's gebakswinkel.

Busreis
Toeslag 1 pk
 • Nabij bos
  Het hotel ligt in de buurt van bos.
 • WIFI
  Dit hotel beschikt over WIFI.
 • Sauna
  Er is een sauna aanwezig.
 • Zwembad
  Er is een zwembad aanwezig.
 • Douche
  Op de kamers is een douche aanwezig.

Omgeving en uitjes.

Dag 1: Via diverse opstapplaatsen zullen wij in de namiddag arriveren in ons hotel in Zuid Duitsland. s’Avonds is er geen bridgeprogramma

Dag 2: Bezoek Schloss Neuschwanstein. Na een uitstekend ontbijtbuffet vertrekken wij om 9:30 uur naar het nabijgelegen Fussen en bezoeken het wereldberoemde kasteel Neu Schwanstein.

In slot Hohenschwangau bracht Lodewijk II een groot deel van zijn jeugd door. Op een steenworp afstand liet de jonge koning later Neuschwanstein bouwen, dat zijn beroemdste schepping zou worden. De unieke ligging op een steile rots boven de Pöllatkloof met zicht op de omringende bergen had niet majestueuzer gekozen kunnen zijn. De inrichting van de zalen is gebaseerd op Duitse riddersagen en de muzikale ideeënwereld van Richard Wagner. Zo is de Sängersaal die de koning liet creëren naar het voorbeeld van het gotische slot Wartburg bij Eisenach, gedecoreerd met scènes uit het Parcifalverhaal en de Graalsage. De vijftien meter hoge, in blauw en goud uitgevoerde Troonzaal beslaat twee verdiepingen en is qua ontwerp gebaseerd op een Byzantijnse basiliek. De zaal is nooit gebruikt.

Dag 3: Bezoek Lindau en boottocht Bodensee.
Aan de Bodensee ligt het eilandje Lindau. Het eiland straalt een unieke sfeer uit door haar oude gebouwen, pleinen en steegjes. De talrijke havencafeetjes aan de Bodensee zorgen voor een gezellige ambiance. Een boottocht over de Bodensee kan daarom niet ontbreken ( inclusief ).
Het meer grenst aan zowel Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland en is de voeding voor de rivier de Rijn. Na het diner starten wij met onze 2de bridgedrive.

Dag 4: Bezoek Breitbachklamm. Vandaag bezoeken wij een prachtig natuurverschijnsel: de Breitbachklamm. Dit is de diepste kloof in Centraal Europa, 2,5 km lang en 150 meter diep. De route loopt over goed begaanbare wandelpaden, aanschouw de donderende watervallen met eigen ogen. Na het diner starten wij met onze 3de bridgedrive.

Dag 5: Bezoek Lech en Alpentocht. Spitse toppen, diepe valleien, bergmeren en Alpenweiden. Via de Arlbergpas met zijn unieke uitzichten rijden wij op een hoogte van 1833 meter door de eeuwige sneeuw naar het nabijgelegen Lech waar wij een lunchstop zullen houden ( eigen rekening) Lech is de thuisbasis van onze koninklijke familie die hier in Gasthaus zum Post ieder jaar hun skivakantie houden. Na de middag dalen wij weer af om via een prachtige route in de loop van de middag weer te arriveren in ons hotel. Na het diner starten wij met onze 4de bridgedrive.

Dag 6: vrije dag. Door de verplichte rij en rusttijden zal de bus vandaag niet beschikbaar zijn. U kunt deze ochtend benutten om met de stadsbus naar het Centrum van Kempten te gaan om hier in deze historische stad de laatste inkopen te doen. In de middag starten wij om 14:00 met onze 5de en laatste bridgedrive.

Dag 7: na een vroeg ontbijt vertrekken wij met heel veel indrukken vanuit dit prachtige hotel en omgeving terug naar Nederland. Om ongeveer 16:00 nemen wij in Heerlen afscheid van onze eerste bridgegasten.

Bereikbaarheid en parkeren.

Opstapplaatsen

06:00 Alkmaar CS voorzijde

07:15 Utrecht lage weide reactorweg 7 ( busterminal )

08:30 Eindhoven CS

10:00 Heerlen CS

Bridgen met feestdagen

7 daagse bridgereis Algau-Bodensee onder leiding van Helga en Wil!
Prijs vanaf EUR 725,- per persoon (inclusief vroegboekkorting)
Verblijf op basis van H.P. Ontbijtbuffet en Diner.
Beoordeling 8.7 Booking.com

Helaas, uitverkocht!

Zo. 10-07-2022

7 dagen vanaf

€ 675,-

per persoon

Populaire voorzieningen

Nabij bos WIFI Toeslag 1 pk
Helaas, uitverkocht!

Eerstkomende beschikbare reizen

Boek betrouwbaar en snel.

SGRANVR

Tijdens de reis zijn wij 24/7 bereikbaar, wel zo prettig!

Wij worden uitstekend beoordeeld 4.5 uit 5

© 2022 H & W Bridgereizen. Alle rechten voorbehouden
Kennelijke fouten en vergissingen, druk- en zetfouten binden ons niet.