Vragen?      0223 610660
Home/ Zoeken/ Hotel Greenside
Hotel Greenside

Beelden zeggen meer dan woorden, toch? Ontdek de reis!

Over het arrangement.

Een intiem viersterren Superior hotel met een ongekende eilandsfeer. Proef de culinaire gerechten met lokale producten en ervaar de prettige luxe van ons hotel. Rust en ruimte vertalen zich prachtig in de intieme ambiance van het hotel. Dat maakt uw verblijf tot puur genieten.

U verblijft op basis van logies ontbijt. De avondmaaltijd is geheel naar eigen invulling op het mooie eiland Texel. Bij aanvang van de bridgedrives wordt er een kopje koffie geserveerd. De drives worden 's avonds gespeeld onder leiding van een bonds-gediplomeerde wedstrijdleider, met computeruitslag en meesterpunten volgens de geldende N.B.B. schaal

Huisdieren
Fietsberging
Fietsoplaadpunt
Nabij strand
Gratis parkeren
WIFI
Terras
Sauna
Dubbel bed
Koffiezetter
Ligbad
Douche
Niet Roken
Balkon

Kamers.

De kamers van Hotel Greenside bieden een zee aan ruimte (33m² – 75m²). In de afgescheiden zithoek is het heerlijk ontspannen. Luxe vindt u in de vorm van Rituals producten en privé terras of (Frans) balkon.

COMFORT IN ALLE KAMERS:
Ruime zithoek | Gratis WIFI Internet | Mini koelkast | Nespresso | Ronnefeld Thee | LCD-TV | Telefoon | Kluisje | Luxe Rituals badproducten | Make-up spiegel | Föhn | Niet roken

De kamers hebben allen 2-persoonsbedden welke niet gescheiden kunnen worden.

Faciliteiten en extra’s.

De wellness in hotel Greenside is een aanwinst voor liefhebbers die gesteld zijn op hun privacy en die grote hordes saunagangers liever mijden. Alle sauna’s doen denken aan typisch Texelse plekken en producten: de Boet, de schuren in het landschap waar traditiegetrouw de schapen schuilen en de taaie, ijzersterke, maar fruitige Duindoorn en het Texelse bos De Dennen.

Toegang tot de wellness is € 15,00 p.p. Voor hotelgasten is het gratis

BADJASSEN
Te huur à € 7,50
Aanwezig in Superior Kamers & Suites

SLIPPERS
Te koop voor € 2,50 per paar
Aanwezig in Superior Kamers & Suites

HANDDOEKEN
Handdoeken en milde Rituals-reinigingsproducten zijn voorhanden

Dennensauna
Een infrarood sauna met dennengeur
Temperatuur: 40-45 graden
Anders dan de klassieke ‘Finse’ sauna is de werking van een infrarood-sauna gebaseerd op de (onzichtbare) infrarood stralingswarmte. De warmte bereikt de huid zonder dat er warme en extreem vochtige lucht aan te pas komt.

Duindoornsauna
Stoombad met duindoorngeur
Temperatuur: 40-45 graden
Luchtvochtigheid 100%
Terwijl u de omgeving langzaam ziet verdwijnen achter de vochtige, warme stoomdampen, voelt u uw huid reageren. In de meest positieve zin van het woord. Adem rustig in en uit en ervaar de heilzame werking van het zachte stoom tot in het diepst van uw longen en poriën.

Belevenisdouche
Van aangenaam warm tot ijskoud en van prikkelende stortdouche tot regenachtige sensatie
Temperatuur: 10-45 graden
Onze grote inloopdouche met stortdouche, regendouche en brede waterstraal die aanvoelt als een verkwikkende waterval, is het pareltje van de wellnessruimte in hotel Greenside. Voor de liefhebbers die hun door sauna en stoombad verwarmde lichaam durven blootstellen aan een ijs- en ijskoude sensatie, hangt de stortemmer met ijskoud water klaar.

Hydrojet
Een watermassagebed dat uw spieren masseert met water, zonder dat u nat wordt.
Na een enerverende dag op Texel is niets heerlijker dan een massage. Hotel Greenside beschikt over een privéruimte met een Hydrojet. Sluit de deur en geniet van een heerlijke massage met subtiel prikkelende waterstralen.

€ 10,00 per keer

Luxe ‘breeze’ solarium
Een superdeluxe zonnebank, met frisse geursensatie
Frisse geursensatie en waterverneveling
Mp3-speler
Onder de zonnebank gaan in hotel Greenside is een belevenis op zich. Dankzij de mp3-speler kunnen zonaanbidders tijdens het zonnen genieten van eigen muziek. Behoefte aan verkoeling tijdens het zonnebanken? Dan kunt u na één druk op de knop regelen dat een aangename watervernevelaar uw lichaam subtiel afkoelt, zonder dat het té koud wordt.

€ 10,00 per keer

Autoreis
Toeslag 1 pk
 • Huisdieren
  Huisdieren zijn in dit hotel toegestaan.
 • Fietsberging
  In dit hotel is een fietsenberging aanwezig.
 • Fietsoplaadpunt
  Dit hotel voorziet in een oplaadpunt voor electrische fietsen.
 • Nabij strand
  Het hotel ligt in de buurt van strand.
 • Gratis parkeren
  U kunt bij dit hotel gratis parkeren.
 • WIFI
  Dit hotel beschikt over WIFI.
 • Terras
  Er is een terras aanwezig.
 • Sauna
  Er is een sauna aanwezig.
 • Dubbel bed
  Er zijn kamers met dubbele bedden beschikbaar.
 • Koffiezetter
  Op de kamers is een koffiezetapparaat aanwezig.
 • Ligbad
  Op de kamers is een bad aanwezig.
 • Douche
  Op de kamers is een douche aanwezig.
 • Niet Roken
  In dit hotel wordt niet gerookt.
 • Balkon
  Er zijn kamers met balkon beschikbaar.

Omgeving en uitjes.

Aan de rand van De Koog, daar ligt het, Hotel Greenside. Net buiten het gezellige centrum, zodat de rust de boventoon voert. Nog even een zonnetje en wat zilte zeelucht meepikken? Gaat u zitten, op ons terras. Of loop in 10 minuutjes naar het strand en de zee.

Bereikbaarheid en parkeren.

De dubbeldeks veerboot naar Texel vertrekt minimaal eenmaal per uur vanuit Den Helder; amper 80 km ten noorden van Amsterdam. De boottocht duurt slechts 20 minuten. Plaatsreservering voor de overtocht met de boot is niet mogelijk en ook niet nodig, maar u kunt wel van tevoren een e-ticket kopen. Bij verwachte grote drukte wordt door de inzet van een extra boot elk halfuur gevaren.

Hotel Greenside is makkelijk te bereiken met de auto. Vanaf de boot volgt u de borden De Koog. In De Koog neemt u de eerste afslag rechts na het Texaco bezinestation. Links voor u ziet u het hotel liggen.

Met de bus
Vanaf station Den Helder reist u met lijn 33 naar de boot. Deze bus vertrekt om 12 minuten over het hele uur en sluit uitstekend aan op de boot. U wordt afgezet bij het loket van TESO, waar u een retourticket voor de bootreis koopt. Vervolgens gaat u lopend de boot op. U verlaat de boot lopend via de rechterzijde. U neemt nu lijn 28 naar De Koog halte Nikadel. Daar stapt u uit en loopt (200 meter) naar Hotel Greenside. Voor meer informatie kunt u terecht bij de chauffeur of bij www.texelhopper.nl.

Voor het hotel (bij de receptie) zijn slechts enkele parkeerplaatsen. Hier kunt u uw auto parkeren om uw bagage te ‘lossen’ en in te checken. Achter het hotel is een ruime parkeerplaats waar u uw auto gedurende de rest van het verblijf gratis kunt parkeren.

Er zijn nog ongeveer 8 kamers beschikbaar.

Zo. 18-08-2024

4 dagen vanaf

€ 429,-

per persoon

Populaire voorzieningen

Huisdieren Fietsberging Nabij strand

Eerstkomende beschikbare reizen

Momenteel geselecteerd

Zo. 18-08-2024

4 dagen vanaf

€ 429,-

per persoon

Er zijn nog ongeveer 8 kamers beschikbaar.

Wedstrijdleider: Carla Bakx

Zo. 15-09-2024

4 dagen vanaf

€ 319,-€ 301,50

per persoon

Er zijn nog voldoende kamers beschikbaar, laat de vroeg-boekkorting niet lopen!

Boek betrouwbaar en snel.

Tijdens de reis zijn wij 24/7 bereikbaar, wel zo prettig!

Wij worden uitstekend beoordeeld 4.5 uit 5

© 2024 H & W Bridgereizen. Alle rechten voorbehouden
Kennelijke fouten en vergissingen, druk- en zetfouten binden ons niet.