Vragen?      0223 610660
Home/ Zoeken/ Hotel Abba

Over het arrangement.

Het Abba hotel is gunstig gelegen met de beroemde winkelstraat Kurfürstendamm op slechts ca.250 meter. Het hotel beschikt over airco, internethoek en een welnesscentrum met fitnessruimte.

Op 10 oktober 2022 vertrekken wij met de bus naar Berlijn, voor een geweldige excursiereis! U verblijft zeer centraal in de stad en natuurlijk zal er in de avonduren worden gebridged.

De reis is inclusief vijf overnachtingen op basis van half pension in **** Abba hotel, 4 bridgedrives en een excursieprogramma inclusief
voor onze busreizigers,(exclusief Potsdam)

Het diner wordt geserveerd in het nabijgelegen restaurant ( 500 meter) in buffetvorm. 4 bridgedrives op maandag t/m woensdag avond. Donderdag begint het bridgen om 16:00 tot 19:30. Aansluitend buffet en prijsuitreiking

WIFI
Sauna
Ligbad
Douche
Airco

Kamers.

U verblijft op een comfortabele kamer voorzien van airco, telefoon, kluisje, televisie en gratis Wifi. De badkamer heeft bad, douche, haardroger, make-up spiegel en toilet.

Faciliteiten en extra’s.

Het Abba hotel is gunstig gelegen met de beroemde winkelstraat Kurfürstendamm op slechts ca.250 meter. Het hotel beschikt over airco, internethoek en een welnesscentrum met fitnessruimte.

De reis is inclusief vijf overnachtingen op basis van half pension in **** Abba hotel, 4 bridgedrives en een excursieprogramma inclusief
voor onze busreizigers,(exclusief Potsdam)

Het diner wordt geserveerd in een nabijgelegen restaurant (op 500 meter) in buffetvorm. 4 bridgedrives op maandag t/m woensdag avond. Donderdag begint het bridgen om 16:00 tot 19:30. Aansluitend buffet en prijsuitreiking

Busreis
Toeslag 1 pk
Autoreis
 • WIFI
  Dit hotel beschikt over WIFI.
 • Sauna
  Er is een sauna aanwezig.
 • Ligbad
  Op de kamers is een bad aanwezig.
 • Douche
  Op de kamers is een douche aanwezig.
 • Airco
  Op de kamers is airconditioning aanwezig.

Omgeving en uitjes.

Dag 1: In de ochtend vertrekken we vanaf verschillende opstapplaatsen naar Duitsland. Met de nodige stops rijden we naar ons hotel **** Abba direct bij de Kurfursterdam.

Dag 2: Een dag vol indrukken! We maken kennis met de stad Berlijn. Onder leiding van onze gids Bernd maken we een stadstour door het oostelijk deel van de stad. We zien o.a. de stadspoort Brandenburger Tor, het opera-gebouw, het museumeiland en het grootst overgebleven stuk muur: de East Side Gallery.
Na de tour kunt u de stad op eigen gelegenheid verder verkennen. Maak een wandeling door de voormalige hoofdstraat van Oost-Berlijn, Unter den Linden of bezoek het indrukwekkende Joodse museum.

Dag 3: U kunt meegaan naar de mooiste buitenplaats van Berlijn: Potsdam incl. entree Cecileinhof Deze stad werd de favoriete verblijfplaats van de Pruisische heersers, waardoor zij hier meerdere monumentale gebouwen lieten bouwen.
Eén van de bekendste is het 18e-eeuwse Koninklijke zomerpaleis Schloss Sanssouci, maar ook in het naastgelegen park zijn een aantal prachtige paleizen te bezichtigen. Ook bijzonder in Potsdam is de Holländisches Viertel oftewel Hollandse Wijk, die daadwerkelijk door Nederlandse werklieden is aangelegd.

Dag 4: Vandaag staat het westelijk stadsdeel op het programma. Onze gids vertelt ons meer over o.a. Slot Charlottenburg, Kurfurstendamm, de Gedächtniskirche en Checkpoint Charlie.

Dag 5: Vrije dag in Berlijn. Aangezien ons hotel zich direct in het Centrum achter de Kurfursterdam bevindt hoeft u zich niet te vervelen.

Dag 6: We nemen vandaag afscheid van ons hotel en rijden met mooie herinneringen terug naar Nederland.




Bereikbaarheid en parkeren.


Indien u deze reis wilt boeken inclusief busvervoer zijn de opstapplaatsen:
06:00 Alkmaar station voorzijde
06:45 Amsterdam Amstelstation direct bij Hotel Meiningerhof
08:00Apeldoorn   C.S.
09:45 De Lutte ( hier kunt u uw auto gratis en veilig parkeren )

De allerlaatste kamers, vol=vol.

Ma. 10-10-2022

6 dagen vanaf

€ 669,-

per persoon

Populaire voorzieningen

Airco Busreis Autoreis

Eerstkomende beschikbare reizen

Boek betrouwbaar en snel.

SGRANVR

Tijdens de reis zijn wij 24/7 bereikbaar, wel zo prettig!

Wij worden uitstekend beoordeeld 4.5 uit 5

© 2022 H & W Bridgereizen. Alle rechten voorbehouden
Kennelijke fouten en vergissingen, druk- en zetfouten binden ons niet.