Vragen?      0223 610660
Home/ Zoeken/ Rondreis Cappadocië & Sidekum Hotel

Rondreis Cappadocië & Sidekum Hotel

Rondreis Cappadocië & Sidekum Hotel

Beelden zeggen meer dan woorden, toch? Ontdek de reis!

Over het arrangement.

Rondreis Cappadocië & Side Kum Hotel

Tijdens deze prachtige rondreis gaat u Cappadocië verkennen. Op het programma staan vele bezienswaardigheden waaronder; Mevlana Museum & Sultanhan Keravanserai, Göreme (UNESCO lijst van werelderfgoederen), Onderaarde stad Kaymakli, Dal van de monniken, de Turkse Riviera, de antieke stad Perge en het Romeinse theater Aspendos. Na uw rondreis kunt u heerlijk wegdromen aan het mooie strand of bij het zwembad van het ons welbekende hotel Sidekum Hotel.

Wat is er allemaal inbegrepen?
Retourvlucht
Transfers: van de luchthaven, tijdens de rondreis, naar uw verlengingshotel Sidekum Hotel en terug naar de luchthaven.
7 overnachtingen tijdens de rondreis op basis van Halfpension (ontbijt en diner).
Professionele Nederlands sprekende gids tijdens de rondreis
7 nachten verblijf in Sidekum Hotel op basis van All Inclusive en in een standaardkamer.
Het excursiepakket t.w.v. € 169,-. Het excursiepakket is inclusief: alle entreegelden - lunches - diners - fooien voor de bellboys (in restaurants/hotels).

Tijdens de 1e week (rondreis) word er waar het mogelijk is 's avonds vrij gebridget.
Tijdens de 2e week (Sidekum) word er 6x maal competitie gebridget

Wat is er niet inbegrepen?
Alle drankjes bij ontbijt/lunch/diner zijn niet inbegrepen tijdens de rondreis (wel in Sidekum).

Bagage inclusief:
1 stuks handbagage , met maximale afmetingen van 40x30x20 cm mits het item onder de stoel voor u past.

Bagage exclusief:
Bij voldoende ruimte in de cabine mag elke reiziger tegen betaling* 1 item van 10 kg meenemen in de cabine, met maximale afmetingen van 55x40x25 cm. Als de bagagebakken vol zijn, wordt de bagage alsnog in het ruim vervoerd.

Grotere bagagestukken mogen max. 89 cm hoog en 115 cm breed zijn. Tegen betaling* mag u per persoon max. 60 kg bagage bijboeken. Dit gewicht mag verdeeld worden over max. 3 stuks bagage per persoon. Per stuk mag de bagage niet meer wegen dan 32 kg.

U kunt uw eigen bagage online inboeken met uw boekingsnummer van Corendon.

Indien wij voor u de bagage online moeten inboeken bereken wij €7,50 servicekosten per reservering.

Bij boeking worden de volgende verplichte kosten per persoon berekend:
Luchthavenbelasting (vanaf Nederlandse luchthaven) €29,05
Bijdrage calamiteitenfonds SGR en Boekingskosten €20,00

Winactie

Wilt u een ballonvaart meemaken en een geweldig uitzicht hebben? Dan kunnen wij u misschien blij maken. Als u deze rondreis vroeg boekt (uiterlijk 1 juni) en meemaakt met ons dan maakt u namelijk kans op een ballonvaart voor twee personen over Cappadocië.

Wij zullen onder toezicht van u allen een blije winnaar loten.

Een unieke belevenis en u hoeft behalve de reis te reserveren, te genieten tijden de rondreis verder weinig tot niks te doen.

Zien wij u daar?

Met vriendelijk groet,

Gé en Truus van Bemmel

Kamers.

In het Side Kum hotel verblijft u op een standaard kamer met :
Airconditioning
Telefoon*
Televisie
Minibar (dagelijks gevuld met water)
Wifi
Kluisje*
Koffie-/theezetfaciliteiten
Douche
Toilet
Föhn
Balkon met zitje

* tegen betaling

Faciliteiten en extra’s.

Dag-tot-dag programma:

Dag 1: U vliegt naar Antalya. Op de luchthaven word u welkom geheten door uw reisleiding en vervolgens is er de transfer naar uw hotel. Diner en overnachting aan de Turkse Rivièra.

Dag 2: Vandaag vertrekt u richting Cappadocië. U reist door het Taurusgebergte naar Konya en brengt een bezoek aan het “Mevlana Museum“. Mevlana wordt als één van de grote islamitische filosofen gezien. Hij is de oprichter van de orde van de dansende Derwisjen. In de Seltsjoekenperiode had deze orde vele aanhangers. Na het ontstaan van de Turkse republiek werd de orde echter verboden en wat nu nog rest is het museum. Net voor Aksaray zien we de beroemde Sultanhan-Keravanserai. Dit imposante gebouw, dat veel weg heeft van een vesting, werd in de 13e eeuw onder Alaeddin Keykubat I gebouwd en ligt midden in het dorp. Keravanserai waren rustplaatsen voor reizigers en dieren en zijn gesitueerd langs de oude handelsroutes. Ze liggen steeds zo’n 40 kilometer uit elkaar. Dit is namelijk de afstand die een kameelkaravaan per dag ongeveer kon afleggen. In de middag rijd u over de hoogvlakte verder naar Cappadocië voor diner en overnachting.

Dag 3: Vandaag kunt u genieten van een intensieve dagexcursie naar het sprookjesachtige tufsteenlandschap, dat is ontstaan door erupties van lava uit de vulkanen “Erciyes“ en “Hasan Dag“. Mede door erosie zijn er talrijke markante rotsformaties in een bijzonder maanlandschap ontstaan. We beginnen de excursie met een bezoek aan de onderaardse stad “Kaymakli“. In de tijd van de Arabische belegering hebben de bewoners hun toevlucht gezocht en gevonden in deze ondergrondse stad. Daarna bezoeken we “Göreme“, opgenomen in de UNESCO lijst van werelderfgoederen met haar talrijke rotskerken met bijzonder mooie fresco’s. U zult zich tijdens de diverse fotostops op een andere planeet wanen. De bezichtigingen zullen overwegend lopend worden gedaan. Tot slot heeft u een diner en overnachting in Cappadocië.

Dag 4: Na het ontbijt rijden we naar “Pasabag“. Hier is het dal van de Monniken en begint de wandeling die je naar “Zelve“ leidt. In Zelve bezoeken we 3 verschillende dalen, waarna we verder gaan naar het Witte Dal of het dal waar de beroemde kameel van tufsteen te zien is. Aan het einde van de middag staat een bezoek aan een tapijtknoperij op het programma. Diner en overnachting in Cappadocië.

Dag 5: We rijden door de prachtige natuur terug naar de Turkse Rivièra, waar u geniet van een diner en overnachting.

Dag 6: U begint de dag met een bezichtiging van de beroemde antieke stad “Perge“. Aansluitend rijden we naar Antalya, waar u onder andere een lokale “Turkse Markt“ bezoekt. Op deze typisch oriëntaalse markt vind u onder andere kruiden, specerijen, groente, fruit en misschien ook wel wat souvenirs. Verder brengen we een bezoek aan een betoverend mooie waterval. In de loop van de middag komen we aan in een juwelierscentrum, waar u de vervaardiging van handgemaakte sieraden kunt bekijken.

Dag 7: Op het programma staat vandaag een bezichtiging van het beroemde Romeinse theater “Aspendos“. Dit theater is één van de best bewaarde Romeinse theaters in de wereld. Na dit bezoek wonen we een leermodeshow bij. We sluiten de dag af met een boottocht. Deze tocht duurt tot aan de zee waar de rivier uitmondt. Op de rivier geniet u ook van een lunch. Drankjes zijn tegen betaling.

Dag 8: Transfer naar hotel Sidekum Hotel

Vliegreis
Toeslag 1 pk
Busreis

Omgeving en uitjes.

Bereikbaarheid en parkeren.

U heeft de keus uit de volgende luchthavens: Schiphol, Eelde/Groningen of Brussel/Zaventhem

De allerlaatste kamers, vol=vol.

Za. 05-10-2024

15 dagen vanaf

€ 1.399,- € 1.349,-

per persoon

Populaire voorzieningen

Vliegreis Toeslag 1 pk Busreis

Eerstkomende beschikbare reizen

Momenteel geselecteerd

Za. 05-10-2024

15 dagen vanaf

€ 1.399,-€ 1.349,-

per persoon

De allerlaatste kamers, vol=vol.

Wedstrijdleider: Gé en Truus van Bemmel

Boek betrouwbaar en snel.

Tijdens de reis zijn wij 24/7 bereikbaar, wel zo prettig!

Wij worden uitstekend beoordeeld 4.5 uit 5

© 2024 H & W Bridgereizen. Alle rechten voorbehouden
Kennelijke fouten en vergissingen, druk- en zetfouten binden ons niet.